Simon Sande har valgt det autentiske og de små intime hytteområdene på noen av de største destinasjonene i Sør-Norge. Områdene våre har en helt unik natur og en rik fauna og et rikt dyreliv. Hyttene våre har et nært forhold til naturen og en mest mulig naturlig plassering i de vakre og nesten uberørte landskapene.

Vår filosofi er å gjøre minst mulig inngripen i den naturen som vi alle ønsker å ta del i. Vi satser ikke på de store hyttebyene – ei heller de store feltene. Våre destinasjoner er små og ofte litt utenom det som kanskje de aller fleste velger seg. Våre forventninger til naturopplevelsene er som bildet viser – tettere på naturen og heller et steinkast unna.

Hyttene våre er arkitekttegnede, har unik komfort og holder høy teknisk og arkitektoniske kvaliteter. Vi har tradisjonshyttene og moderne hytter, og vi har opparbeidet oss et godt renommé med etter hvert mange svært fornøyde kunder. De aller fleste, om ikke alle tomtene, gir full valgfrihet fra vår samling med ulike modeller. Disse tilpasser vi til dine behov – naturen, funksjon, innhold – og ikke minst lommeboka. Dere får mye hytte for pengene hos oss i Simon Sande.

Tore Bakken er vår salgs- og markedssjef for Rogaland. Ring han gjerne om det er noe dere lurer på og avtal tid for å møtes – 982 35 840– eller send han en mail – tore@simonsande.no

Svein Tore Overå er daglige leder og hovedselger på Knaben og i Setesdal (Hovden & Brokke). Ring han gjerne om det er noe dere lurer på og avtal tid for å møtes – 478 90 009 – eller send han en mail – sveintore@simonsande.no