Personvernerklæringen handler om hvordan Simon af Sande Byggerier AS (SafS) samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. SafS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for simonsande.no sin behandling av personopplysninger.

SafS er ansvarlig for innholdet på disse sidene. Når du klikker på noen av lenkene, kan du havne på andre sider utenfor vår kontroll. Disse respektive er da behandlingsansvarlige for sine sider, og kan ha andre analyseverktøy og lagre andre opplysninger om deg enn hva simonsande.no gjør.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Sidene bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Søk

simonsande.no lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Skjemaer

Henvendelser i våre skjemaer genererer en e-post til oppfølgingsansvarlig hos oss. For å sikre data ved feil i e-post system el.l. lagres det en kopi av henvendelsen i websystemet vårt. Denne dataen ligger på våre webservere i Norge, bak et beskyttet kontrollpanel. Dataen brukes kun til å jevnlig sjekke at henvendelser som sendes, faktisk kommer frem.

Nyhetsbrev

SafS bruker et nyhetsbrevsystem fra Campaign Monitor. Her lagres kun en liste over e-post adresser til besøkende og relasjoner som har bekreftet de ønsker å motta nyhetsbrev, og man mottar ved alle utsendelser mulighet til å melde seg av. Serverne til nyhetsbrevsystemet ligger i USA.

Sikkerhet og øvrige side- og tjenestefunksjonalitet

simonsande.no sine sider ligger på kryptert område (https). Websidene bruker WordPress publiseringsplattform og oppdateres jevnlig for høyeste sikkerhetsnivå. Ved tjenester som krever innlogging eller søk, kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Øvrig personvernhåndtering i Simon Sande

Du har rett til å be om å få innsyn i, korrigere eller slette personopplysningene dine. Du har også rett til å protestere mot og begrense behandlingen av personopplysningene dine. Vi har lagret ditt navn i våre forretningssystemer. Dette gjør vi for å kunne yte deg best mulig service og holde tilgjengelig informasjon om ditt prosjekt. Informasjonen vi lagrer om deg er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og annen relevant informasjon knyttet til din forretningsmessige kontakt med oss. Vi deler ikke denne informasjonen med andre, og dataene lagres trygt.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke til at vi lagrer denne informasjonen, ved å sende oss en melding på adressen post@simonsande.no.

Slik håndterer du informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og hvordan du sletter informasjonskapser.