Med GRAVATN og GRAVASSTØL er det ingen som slår oss med nå to unike, ville og vakre hyttedestinasjoner ved inngangen til fantastiske Sirdal. Et av de vakreste og mest populære helårsdalførene og heiene i Sør Norge. Områdene våre ligger i Vår Herres frie natur med unike sol- og lysforhold, og nå spesielt Gravatn byr på utsikt fra alle hyttene i lett skrånende terreng og med utsikt over Gravatn og Sirdalsfjellene mot sør og sørøst.

Vi har nå ved oppstart solgt to av tomtene – og de 8 siste er første mann til mølla. I vårt store modellutvalg er det flere modeller som spesielt passer til Gravatn – se modellene Småroi, Kikut og Berglia. Det er flere muligheter for valg av tomt – de som ligger høyest oppe og de som ligger nede ved vannet. Må ses!

Grave- og grunnarbeidet starter nå og det er mulig å klare ferdig innflyttet hytte allerede til påsken 2019. Men, da må du bestemme deg nå. Vi er på plass så snart du ar klar for en visning på unike Gravatn. Alle fasiliteter i Sirdal er lett tilgjengelige fra våre destinasjoner. Etter en dag i bakken – eller lange turer i kilometer med løyper og stier er ingenting bedre enn å trekke seg litt tilbake fra det travleste av Sirdal. Er du på fjellet – skal stillheten kunne nytes og oppleves. Velkomne til vår nyeste destinasjon – Gravatn.

Snekkerferdig hytte med tomt fra kr. 2 590 000.-

Ta kontakt med Tore Bakken – kan nås på mobil 982 35 84 – eller e-post tore@simonsande.no