Simon Sande Byggerier AS er en gjeng svært erfarne mennesker og kolleger, og målet er vi enige om og veldig fokusert på. Vi jobber alle som et team, alle er like viktige og vi har ulike roller utifra fra erfaring og faglig bakgrunn. Vi er en kombinasjon av konseptutvikling, prosjekt og byggeledelse, markedsføring og salg, økonomi og kvalitetssikring. Vi er en liten og effektiv organisasjon som jobber i nettverk og representerer mange dyktige samarbeidspartnere og og representerer ulike allianser i bolig og hyttemarkedet, arkitekter, ingeniører, produksjon og bygg nasjonalt og internasjonalt.

Dette er menneskene som eier, driver og gjør sitt til at våre kunder skal oppleve samarbeidet med Simon Sande som unikt, spennende og enkelt;

Tore Bakken

Tore er fra den største byen på Sørlandet, gift med May-Lis og sammen med barna bor de i Strand kommune i Ryfylke. Bakgrunn fra både reiseliv og bygging av boliger/fritidsboliger fra Braathens og Jadarhus – siste som daglig leder – har Tore Stavanger regionen som sitt viktigste marked. Tore er daglig leder, ansvarlig for Sirdal og er med på gjennomføring fra utvikling og salg, gjennomføring og overlevering.

tore@simonsande.no
+47 982 35840

Svein Tore Overå

Svein Tore Overå, ingeniør med tilleggsutdanning innen marked og salg med bakgrunn fra norsk oljeindustri, bil og reiseliv. Svein Tore har ansvaret for salg på Hovden og Knaben, og er involert i konsept og produktutvikling og nye markeder.  Partner i Simon Sande.

sveintore@simonsande.no
+47 478 90009

Vigdis Dugan

Vigdis Dugan, utdannet innen økonomi og økonomiledelse med bakgrunn fra regnskap og finans i Agder. Vigdis har ansvaret for regnskap og prosjektoppfølging. Partner i Simon Sande.

vigdis@simonsande.no
+47 900 52364

Kenneth Hansen

Kenneth Hansen, utdannet innen kommunikasjon og design med erfaring fra ledende norske og internasjonale reklamebyråer. Kenneth er styremedlem og aktiv i konspetutvikling og markedskommunikasjon.  Partner i Simon Sande.

kenneth@simonsande.no
+47 908 56014

Gunnar Dolven

Gunnar Dolven, utdannet innen økonomi og finans med bakgrunn fra bank nasjonalt og internasjonalt og norsk oljeindustri. Gunnar er styreleder i Simon Sande og aktiv i ledelse og selskapets utvikling og medarbeideres ve og vel. Partner i Simon Sande.

gunnar@simonsande.no
+47 908 53168