ØVST PÅ KNABEN - KUN 3 LEDIGE TOMTER IGJEN!
GRIP SJANSEN FOR HELT UNIKE FJELLTOMTER!

Det gikk fort etter at vi la ut kun 9 fantastiske fjelltomter øverst oppe på Knaben – og vips så er den første solgt. I løpet av 2015/2016 er ytterligere 6 solgt!!! Er du rask skal vi nok klare et par stykker til ferdig før vinteren setter inn i et av landets mest snøsikre områder. Vi tar gjerne en visning så snart som mulig. Denne utsikten må bare sees!

Reinshommen er et flott hytteområde med totalt ferdig utbygd 44 tomter – totalt 56 hytteenheter, egen kjørevei og med fantastiske tur- og skiløyper like utenfor hyttedøra. Ingen har bedre utsikt inn over Sirdal- og Setesdalsheiene, og området har en sund og god velforening med egne aktiviteter for alle som har hytte på Reinshommen. God felles parkeringsplass, bilvei til alle hyttene, vinterbrøytet, solfylt og egen badeplass ved Knabetjønn.

FERDIGE FJELLHYTTER TIL VINTEREN 2017!

Dette er en unik sjanse til å sikre seg de flotteste hyttetomtene som er å oppdrive inne på Kvinesdalsheiene og Setesdal/Sirdal. Reinshommen Hyttegrend ligger helt i grenselandet for hva Fylkesmannen tillater av hyttebygging – nå er de aller siste tomtene byggeklare. Tett på fjellet, panorama utsikt og med kjørevei helt til hyttedøra.

NÅ ER DEN FØRSTE SOLGT!
BLIR HATTEVARDEN NORGES RÅESTE HYTTETUN?

Hattevarden ligger svært vakkert til, lunt og svært solrikt, snøsikkert og flotte turområder hele året. Knaben skal bli Sørlandets nye fjelldestinasjon og ligger midt mellom Sirdal og Setesdal! 

DE 4 NESTE KAN STÅ FERDIGE ALLEREDE I VINTER
– BESTILL PÅ NETT!

Vi har utviklet et helt nytt og unikt arkitekttegnet hyttekonsept. Hyttene kan kjøpes på nettet som komplett tun inklusiv møblering, belysning, anneks og terrasse – eller stykkevis og delt. Svært gunstig finansiering og rask byggetid.

Visningstunet er klart. Er du rask kan ditt tun stå ferdig i vinter.