Det første du kommer til når du har kjørt opp Hunnadalen, er Gravatn og Gravasstøl. Det ligger kun 5 minutters kjøretur fra Sinnes og GP-en.

I mars 2018 åpnet vi det nye lille og svært solrike feltet Gravatn for salg  med tilsammen 12 hytter. (se tomtekart) Simon af Sande skal selge 10 av tomtene med våre flotte og varierte hytter.

Helt siden lansering har det vært stor interesse, og nå har to første kunder bestemt seg! Den ene ble modell Beitostølen M. Kunden har gjort tilpasninger ved å velge løftet knevegg som gir en mye romsligere hems til barn og ungdom. Modellen gir 4 gode soverom, to bad og entre på samme gulvflate, i tillegg til kombinert stue/kjøkken.

Hyttefeltet ligger i et skrånende terreng og alle hytter har utsikt mot praktfulle Gravatn. Reguleringsbestemmelsen tillater fotavtrykk (BYA) på hele 120m2 og en mønehøyde på 5 meter. Derfor lar det seg gjør å heve taket og få en større utnyttelse av hemsen enn en ellers ville ha gjort. Det vet denne kunden å sette pris på og vi gratulerer med signert kontrakt.

Gravatn er korteste vei til fantastiske Sirdal – så høres dette interessant ut for deg tar du kontakt med Tore Bakken, salgsansvarlig Rogaland – 982 35 840 – tore@simonsande.no. Samme kan vi ta en befaring på området for å finne akkurat din drømmeutsikt. Vilt & Vakkert.