Simon Sande har valgt det autentiske Knaben – det rustikke og det tøffe landskapet – og det svært så intime og helt spesielle gruvebymiljøet i enden av en blindvei – midt mellom Sirdal og Setesdal.

Knaben må oppleves, Knaben er blitt et sted som formidles gjennom venner og familie. Det er ujålete og uformelt, det er vilt og vakkert, tøffe løyper og vakre stier. Er dere på jakt etter noe som de færreste har, og som likevel har alt – bli med oss til Knaben.

Knaben – og kommunen legger nå solide planer for stedsutviklingen her oppe i Kvineheiene. Knaben er intimt, har eget skitrekk, kilometervis med flotte løyper vinter som sommer. Det bygges lysløype, det blir skiskytteranlegg, flott butikk og leirskolen blir og til fjellstove. Gruvebyen – som vi kaller det – blir tatt vare på og gruvene skal legge til rette for økt tilgjengelighet. Men mest av alt – naturopplevelsene er mangfoldige og det er snøsikkert.

Vår filosofi er å gjøre minst mulig inngripen i den naturen som vi alle ønsker å ta del i. Vi satser ikke på de store hyttebyene – ei heller de store feltene. Våre destinasjoner er små og ofte litt utenom det som kanskje de aller fleste velger seg. Våre forventninger til naturopplevelsene er som bildet viser – tettere på naturen og heller et steinkast unna.

Hyttene våre er arkitekttegnede, har unik komfort og holder høy teknisk og arkitektoniske kvaliteter, vi har tradisjonshyttene og moderne hytter, og vi har opparbeidet oss et godt renommé med etter hvert mange svært fornøyde kunder. De aller fleste, om ikke alle tomtene, gir full valgfrihet fra vår samling med ulike modeller. Disse tilpasser vi til dine behov – naturen, funksjon, innhold – og ikke minst lommeboka. Dere får mye hytte for pengene oppe på Knaben hos oss i Simon Sande.

SVEIN TORE OVERÅ

Kontakt meg for en hytteprat.
Jeg kan nås på mobil 47890009 – eller e-post sveintore@simonsande.no

Hattevarden hyttefelt

Simon Sande har i samarbeid med grunneiere og arkitekter utviklet helt nye nøkkelferdige fritidsboliger tuftet på lange tradisjoner, med tre, stein og glass som de viktigste materialene. De første hyttene er klare til innflytting i løpet av 2015 bare 300 meter fra skitrekket. Kilometerlange skiløyper går like utenfor hyttedøra. Hyttene er tilpasset det unike landskapet og blir lagt der de skal ligge – med minst mulig «fotavtrykk» også i byggeperioden. Vi har tegnet 3 ulike størrelser fra 49 til 120m2. Fargene har vi hentet fra naturen.

Les mer om Hattevarden på egen prosjektsideSe våre prospekter fra området på finn.no

Bilder fra området:

ARKITEKTTEGNEDE KLASSISKE OG MODERNE HYTTER PÅ LUNE OG SOLRIKE HATTEVARDEN

Hattevarden har vi selv utviklet – basert på lang erfaring i fjell-Norge. Dette herlige og lune og snøsikre området oppe på Knaben er et funn. Tett på naturen og korte avstander til skitrekk, løyper, vill og vakker natur, herlige tun og dere kan velge – helt moderne – eller klassisk og koselig.
Her kan det bygges tun for en rimelig penge og til kanskje markedets høyeste standard. Vi har svært gode finansieringsløsninger og dersom dette er den første hytta dere bygger – eller den andre på fjellet – får dere ei hytte dere kan vokse med. Vi er svært stolte over det vi har skapt på Hattevarden.
Vi viser deg gjerne et unikt stykke arkitekttegnet moderne eller klassisk så snart dere har tid til en eksklusiv visning sammen med oss.

Reinshommen hyttefelt

Reinshommen har en fantastisk beliggenhet med sol hele dagen, og utsikt direkte mot syd. Alpinanlegget er ikke langt unna. Drømmetomter på ca. 700 meter over havet, og opptil 1000 meter høyde på fjellene som omkranser den gamle gruvebyen, Knaben.

Kun to og en halv times kjøring fra både Stavanger (via Tonstad) og Kristiansand (via Kvinesdal). Fra Lister regionen kjører de fleste på ca . en og en halv time. Alpinanlegg med tre nedfarter, og over 40 km med oppkjørte langrennsløyper.Disse starter i hyttefeltet, og går innover fjellet. Helt til Åseral for de som er sprekest.

På sommer og høst frister de merkede turløypene til flotte turer innover fjellet. Flotte muligheter for både bading og fisking. Muligheter for fiske, og for de jaktlystne er det også muligheter for leie av terreng. Fauna og dyreliv er rikt i Knabeheiene, og elg, hjort, rådyr, skogsfugl og rype er hyppige innslag i skogen og på høyfjellet. Det er i tillegg mye bær.

Se våre prospekter fra området på finn.no

Bilder fra området:

ØVST PÅ KNABEN – KUN 3 LEDIGE TOMTER IGJEN!
GRIP SJANSEN FOR HELT UNIKE FJELLTOMTER!

Reinshommen oppe på Knaben er kanskje de tøffeste fjelltomtene å oppdrive i markedet akkurat nå. Her får du fjellfølelsen og en ekstrem utsikt. Foran deg ligger dal og vidder, bak deg ligger fjell og evigheten. Mer ruralt blir det ikke. Velg blant våre unike fjellhytter og dere har det komplette fjelleventyret. Snøsikkert, gode kjøreveier og brøytet helt frem.
Midt mellom Sirdal og Setesdal finner dere hyttedrømmen til helt andre priser enn det andre destinasjoner påberoper seg, og mer fjellhytte for pengene og langt unna hyttebyene tror vi ikke det vi kommer.
Vi viser deg gjerne et unikt stykke fjell Norge så snart dere har tid til en eksklusiv visning sammen med oss.

Rask oppstart!

Simon Sande er anerkjent for rask oppstart og fremdrift på sine prosjekter.  Sammen sørger vi for raskest mulig oppstart på ditt prosjekt.

Gjør en forespørsel på hytte på Knaben

  • Hvor ønsker du å bygge, antall soverom, bad etc. Har du funnet en modell?