Simon Sande har valgt det autentiske Hovden det intime hytteområdet Hartevasstronni. Området har en helt unik natur, fantastisk utsikt og en rik fauna og et rikt dyreliv. Hyttene våre har et nært forhold til naturen og en mest mulig naturlig plassering i det vakre og nesten uberørte landskapet.

Vår filosofi er å gjøre minst mulig inngripen i den naturen som vi alle ønsker å ta del i. Vi satser ikke på de store hyttebyene – ei heller de store feltene. Våre destinasjoner er små og ofte litt utenom det som kanskje de aller fleste velger seg. Våre forventninger til naturopplevelsene er som bildet viser – tettere på naturen og heller et steinkast unna.

Hyttene våre er arkitekttegnede, har unik komfort og holder høy teknisk og arkitektoniske kvaliteter, vi har tradisjonshyttene og moderne hytter, og vi har opparbeidet oss et godt renommé med etter hvert mange svært fornøyde kunder. De fleste, om ikke alle tomtene, gir full valgfrihet fra vår samling med ulike modeller. Disse tilpasser vi til dine behov – naturen, funksjon, innhold – og ikke minst lommeboka. Dere får mye hytte for pengene oppe på Hovden hos oss i Simon Sande.

SVEIN TORE OVERÅ

Kontakt meg for en hytteprat.
Jeg kan nås på mobil 47890009 – eller e-post sveintore@simonsande.no

HARTEVASSTRONNI

HARTEVASSTRONNI er en av de nye hyttegrendene oppe på magiske Hovden – et av Norges flotteste hytteområder for fritidsaktiviteter hele året. Sommeren er uendelige vidder og vinteren byr på noen av de flotteste bakkene og løypene i hele landet. Rogalendinger og Agderfolket elsker denne destinasjonen og Bykle kommune er en av foregangskommunene i utviklingen av slike destinasjoner. Mye flott arkitektur, strålende hoteller og et flott sentrum er resultatet sammen med et helt unikt Badeland. Destinasjonen kan bare beskrives med ett ord – Premium!

Nå har vi i Simon Sande fått mulighetene til å utvikle og markedsføre et svært solrikt område, fantastisk utsikt over fjellvannet og vendt sør- sør-vest – lett tilgjengelig fra og til Hovden – HARTEVASSTRONNI. Her har vi 22 fritidseiendommer og det kan fritt plukkes i vårt unike modellutvalg av fabelaktige fjellhytter. Vi bygger raskt og gjør at fjelleventyret ikke er langt unna og til svært konkurransedyktige priser. Velg blant en av våre over hundre hyttemodeller, eller bygg ditt eget hyttetun, snekkerferdig fra kun 1.990.000,- + tomt (som koster fra kr. 1 mill.) Vi bygger gjerne tradisjonelt eller moderne, solide trehytter og gjerne laft. Våre medarbeidere tar deg gjerne til det nye HARTEVASSTRONNI og en av landets flotteste hyttedestinasjoner.

ARKITEKTTEGNEDE KLASSISKE FJELLHYTTER PÅ HARTEVASSTRONNI – GANGAVSTAND FRA HOVDEN SENTRUM

Simon Sande bygger nå flere hytter oppe på Hovden – fra noen av de største og mest eksklusive til noen av de aller minste. Vi er svært takknemlige for å få være representant for et sentralt område oppe på Hovden – Hartevasstronni – like før Hovden sentrum på høyre side når dere kommer sør i fra.
Vi er et lite selskap, men desto raskere – og i samarbeid med våre dyktige arkitekter tilpasser vi de fleste modellene våre til unike utsiktstomter sentralt på ett av Sørlandets vasseste fjelldestinasjoner. Hovden er på mange måter for viderekommende og vår dyktige medarbeider tar når som helst en eksklusiv visning – det kan fort svare seg om dere er raske nå!

Tomtekart Hartevasstronni

Rask oppstart!

Simon Sande er anerkjent for rask oppstart og fremdrift på sine prosjekter.  Sammen sørger vi for raskest mulig oppstart på ditt prosjekt.

Gjør en forespørsel på hytte på Hovden

  • Hvor ønsker du å bygge, antall soverom, bad etc. Har du funnet en modell?