Nå kan alle se det vi drømte om bli en realitet. Vi raserer ikke landskapet med anleggsmaskiner og vår entreprenør Anton Ivar gjør en fantastisk jobb.

Dette har blitt drømmetomter. Solvendt, lunt fantastisk utsikt og kort vei til Knaben Alpinsenter. Arkitekttegnede moderne og klassiske hytter, fra 49 m2, 6 senger og fra kun 1.290.000,- + valgfri byggeklare tomter.

Vi drister oss til å mene at dette er noe av det vakreste vi har sett. Når reiselivsbransjen på Sørlandet berømmer oss arbeidet, er det på tide å tro at det er sant. Her kan dere bygge en liten hytte – kanskje til og med før påsken 2019 om dere er superraske – og bygge på etter hvert. Hyttene er fleksible anneksløsninger – og etter hvert som familien vokser – vips! vokser hyttene med. Genialt.

Vi har etter hvert opparbeidet oss kanskje Norges største utvalg med fjellhytter i samarbeid med Buen Gruppen – og flere av disse kan enkelt tilpasses sjø. Innredning og bomiljø får vi mye skryt for, og vi har ulike tilvalgsløsninger på innredning, kjøkken med mer.

Så, kjære hyttedrømmere – vær raske nå. Nå skjer det på Knaben! Vi er klare for visninger! For rask visning ring eller sms Svein Tore Overå på telefon 478 90 009.